Projectomschrijving

Classix Cruises – The finest in cruising.

Classix Cruises kan als bevoorrechte partner van een twintigtal rederijen en als reisorganisator, een volledige service aanbieden: Vluchten, transfers, pre en post overnachtingen, kortom alles wat nodig is om een perfecte cruise te vervolledigen.

We werken enkel met de professionele reisadviseur bij u in de buurt en verwijzen u dan ook naar hen voor een passende offerte, optie of reservatie.

1/ SCENIC Eclipse  – Exclusief Discovery Yachting
De nieuwste trend om uitzonderlijke bestemmingen te ontdekken aan boord van een Mega yacht met duikboot en helikopters.

Met minder dan 200 gasten aan boord in ultra-luxueuze suites en maar liefst 10 gelegenheden om fijn te lunchen en/of te dineren, is dit een primeur voor de cruise bezoekers.

2/ Adventure cruising in de lift !
Voor wie niet een expeditie wil, maar wel een zeer ontspannen avontuurlijke cruise, aan boord van kleine zeil en motor jachten van 50 tot 150 gasten… Echt de bestemmingen ontdekken in affortable luxury !

3/ Primeur voor België & Nederland: het Cruizy platform by Classix, waar je straks maar liefst de routes kan terugvinden van meer dan 40 rederijen !

Dit platform zal straks via de reisagenten worden aangeboden aan de bezoekers van hun website, zodat zij in een mum van tijd een selectie kunnen maken voor een eerste of volgende cruise.

Bezoek de website van Classix Cruises