Projectomschrijving

WATS REIZEN/CruisAway, your partner in cruises, de specialist in cruisevakanties zowel op basis van cruise only als in pakketvorm (vlucht, transfers, cruise, hotelverblijf voor en/of na Uw cruise e.d.), wij trachten Uw droomreis waar te maken.

Wij verkopen en organiseren cruises op alle wereldzeeën zowel op individuele basis als voor groepen. U ontdekt nieuwe horizonten en de mooiste plaatsen ter wereld zonder dat U telkens uw koffers hoeft in en uit te pakken. Ook het culinaire wordt aan boord niet vergeten. Alle cruises zijn in vol pension met ook nog een aantal leuke tussendoortjes.

Cruisen is voor jong en oud, zowel voor families met kinderen als voor 50-plussers. Laatst hadden we een klant (96 jaar jong) die nog nooit een cruise gemaakt had en die het toch één keer in zijn leven wou ervaren, hij boekte een cruise voor hem en zijn vrouw. Zij waren zo enthousiast dat ze onmiddellijk een nieuwe cruise geboekt hebben voor het volgende jaar.

Daar wij met de meeste rederijen samenwerken kunnen wij U ook de rederij en het schip adviseren dat het beste bij Uw wensen en budget aansluit. Wacht daarom ook niet te lang met het boeken van Uw cruise. Hoe vroeger U boekt, hoe betere prijzen U bekomt voor de vluchten en de cruise.

Dankzij onze jarenlange ervaring en flexibiliteit trachten wij onze klanten een droomvakantie te bezorgen aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding.