Projectomschrijving

Cruisen volgens Ponant
Als rederij met unieke Franse roots en wereldleider in cruises naar het poolgebied, is Ponant voorloper van een nieuwe cruisestijl. Een uniek reisconcept, naadloos gecombineerd met exceptionele routes en exclusieve 5-sterrenvoorzieningen.

De elegante, comfortabele schepen zijn voorzien van 32 tot slechts 132 kajuiten. Een cruise volgens Ponant biedt de geneugten van een verfijnde keuken, duizend kleine attenties, een discrete service en onvergetelijke ontspanningsmomenten aan boord van elegante, karaktervolle schepen.

Niet-Franstalige passagiers kunnen rekenen op excursies met Engelstalige begeleiding. Ook hun logboek is in het Engels en de bemanning communiceert perfect in beide talen.

Cruisen volgens Ponant is vooral ‘het ontdekken van wereldschatten via de zee’. De schepen navigeren u steevast naar de mooiste en wildste gebieden, naar de meest ontoegankelijke havens tussen de Polen en de Middellandse zee ( en andere bestemmingen zoals: Oceanië, Azië, Indonesië, Noord Amerika, Caraïben, Latijns Amerika, Alaska, Stille Oceaan, Noord Europa, Baltische staten, Rusland, West Afrika, Griekse Eilanden…)

Ponant biedt vol pension en open bar.

Bezoek de website van Ponant