Projectomschrijving

Cruise Connection treedt in België en het Groothertogdom Luxemburg op als generaal agent voor Royal Caribbean International.

Royal Caribbean International beschikt over een vloot van 25 schepen die tot de meest innovatieve in de cruisewereld behoren. Aan boord vindt u revolutionaire voorzieningen zoals ijsschaatspistes, glijbanen, tokkelbanen, surfsimulatoren, vrije val-simulatoren, botsauto’s, een Royal Promenade en loft suites. ’s Avonds kan u er genieten van ijsshows, watershows en Broadway-entertainment met musicals als Mamma Mia, We Will Rock en Grease in hun integrale versie.

Deze winter cruiset Royal Caribbean voor het eerst met vier schepen van de Oasis-klasse vanuit Florida naar de Caraïben. Oasis of the Seas, het eerste schip in de reeks, steekt in het voorjaar de Atlantische Oceaan over en vaart van mei tot oktober 2019 in de Middellandse Zee vanuit Barcelona. Tijdens het hoogseizoen kan u deze cruise ook starten in Civitavecchia (Rome). Inschepen in Amsterdam kan in 2019 aan boord van Brilliance of the Seas. Het cruiseschip verzorgt tijdens de zomer vanuit Nederland cruises van twaalf nachten naar de Baltische staten en de Britse eilanden.

Bezoek de website van Cruise Connection