Informatie over het Cruise Event in Antwerpen

Tijdens dit event maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar op ook kleinere schepen en zeiljachten. Of jij nu een wereldcruise wilt maken, een riviercruise, een city trip, je vindt alle informatie op het event. Nieuwsgierig of een vakantie op zee iets voor jou is? Kom dan langs in de Waagnatie te Antwerpen en wie weet wordt dit wel de start van jouw droomreis! Dit is de vakantiesalon waar Cruise specialisten en Rederijen de tijd voor je nemen! Wil je liever alles rustig op je in laten werken? Schuif dan aan bij de presentaties en films waar je rustig kunt orienteren en ontdekken welk land of schip de meeste indruk op je maakt.

Wat is er allemaal te doen tijdens het Cruise Event?

  • U wordt hartelijk ontvangen bij de entree met een gratis jaarabonnement op TRAVELBOOK Magazine, een tijdschrift vól reisinspiratie ter waarde van €25,00! (abonnement stopt automatisch na 2 nummers)
  • Alle nationale, internationale rederijen en touroperators zijn aanwezig.
  • Stel vragen aan de reisspecialisten en stel uw droomreis op maat samen met de mogelijkheid deze direct te boeken met korting!
  • Liever oriënteren? Tijdens verschillende presentaties wordt uitgelegd hoe een cruise werkt, wat de mogelijkheden zijn, de nieuwste routes en welke landen en steden u allemaal kunt aandoen.
  • Ontdek de verschillen tussen de schepen.
  • Scheepsbezoeken plannen.
  • En natuurlijk is er ook plek voor een hapje en drankje.
Klik hier voor alle presentaties!

Welke deelnemers zijn er tijdens Cruise Event?

Acties tijdens het Cruise Event

Tijdens het event bieden verschillende deelnemers jou de kans om diverse prijzen en/of kortingen te winnen. Wil je graag op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van het Cruise Event! Alle bezoekers aan het Cruise Event ontvangen bij de entree een jaar lang het GRATIS magazine TRAVELBOOK. Dit is een 184 pagina’s tellend magazine over cruises, Verre Reizen maar ook gewoon dichtbij huis. Een mooi kado aangeboden door het Cruise Event!