Informatie over het Cruise Event in Antwerpen

Tijdens dit event maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar op ook kleinere schepen en zeiljachten. Of jij nu een wereldcruise wilt maken, een riviercruise, een city trip, je vindt alle informatie op het event. Nieuwsgierig of een vakantie op zee iets voor jou is? Kom dan langs in de Waagnatie te Antwerpen en wie weet wordt dit wel de start van jouw droomreis! Dit is de vakantiesalon waar Cruise specialisten en Rederijen de tijd voor je nemen! Wil je liever alles rustig op je in laten werken? Schuif dan aan bij de presentaties en films waar je rustig kunt orienteren en ontdekken welk land of schip de meeste indruk op je maakt.

Wat is er allemaal te doen tijdens het Cruise Event?

 • U wordt hartelijk ontvangen bij de entree met een gratis jaarabonnement op TRAVELBOOK Magazine, een tijdschrift vól reisinspiratie ter waarde van €25,00! (abonnement stopt automatisch na vier nummers)
 • Dixie Dansercoer is een Vlaamse poolreiziger en met meerdere expedities naar Antarctica, de Zuidpool en het Hoge Noorden op zijn naam een toonaangevende persoonlijkheid binnen de wereld van expedities. Speciaal voor de bezoekers van het Cruise Event in Antwerpen komt hij op zaterdag 6 oktober er van alles over vertellen, dat wilt u toch niet missen? Hou het presentatieschema in de gaten voor de juiste tijd.
 • Alle nationale, internationale rederijen en touroperators zijn aanwezig.
 • Stel vragen aan de reisspecialisten en stel uw droomreis op maat samen met de mogelijkheid deze direct te boeken met korting!
 • Liever oriënteren? Tijdens verschillende presentaties wordt uitgelegd hoe een cruise werkt, wat de mogelijkheden zijn, de nieuwste routes en welke landen en steden u allemaal kunt aandoen.
 • Ontdek de verschillen tussen de schepen.
 • Scheepsbezoeken plannen.
 • En natuurlijk is er ook plek voor een hapje en drankje.
 • WIN wedstrijd! Een riviercruise voor 2 personen op de Seine, van Honfleur tot Parijs. Alles is inbegrepen*. Dit is een mooi geschenk ter waarde van 1980 euro. 5 dagen/4 nachten, van 15 tot 19 mei 2019. *Met uitzondering van: andere dranken dan vermeld in het programma, fooien en reisverzekeringen.

  Om deel te kunnen nemen aan deze wedstrijd kunt u op de stand van All Ways Cruises drie vragen beantwoorden + een schiftingsvraag!

Klik hier voor alle presentaties!

Welke deelnemers zijn er tijdens Cruise Event?

Acties tijdens het Cruise Event

Tijdens het event bieden verschillende deelnemers jou de kans om diverse prijzen en/of kortingen te winnen. Wil je graag op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van het Cruise Event! Alle bezoekers aan het Cruise Event ontvangen bij de entree een jaar lang het GRATIS magazine TRAVELBOOK. Dit is een 180 pagina’s tellend magazine over Cruises, Verre Reizen maar ook gewoon dichtbij huis. Een mooi kado u aangeboden door het Cruise Event!