Toegangskaarten voor het Cruise Event in Antwerpen kosten €7,50 per persoon via voorregistratie. Zie de ticketpagina op deze site. Aan de kassa bij de Waagnatie betaalt u €10,00. Gratis parkeren direct naast de locatie, volg de borden ‘Cruise Event’ op de parking voor de juiste route. Kinderen tot 12 jaar gratis inkom.

BESTEL TICKETS

Bereikbaarheid

De WAAGNATIE is zeer goed te bereiken en heeft een eigen parkeerplaats, direct naast de Waagnatie waar je gratis kunt parkeren. Parkeer de auto dus niet op de ‘betaald parkeren’ plaats. Kom je met de trein naar het Cruise Event? Tram 7 rijdt tot aan de Waagnatie. De eindhalte is aan de St Laureiskaai (MAS-museum), op max 100 m van de Waagnatie.

Met de auto

Waagnatie Expo & Events – Antwerpen
Rijnkaai 150
2000 Antwerpen

Parkeren is bij de Waagnatie uitstekend geregeld, u kunt uw auto gratis parkeren op het parkeerterrein direct naast de Waagnatie Expo & Events. Parkeer de auto dus niet op de ‘betaald parkeren’ plaats. Bekijk hier de route naar de locatie: Waagnatie. Wanneer u in Antwerpen met de auto arriveert, volgt u dan de oranje borden ‘de Kaaien’.

Met de trein

Ben u aangekomen in Antwerpen-Centraal, dan ligt Waagnatie op ongeveer 30 minuten wandelafstand. U vertrekt vanaf de ‘Keyserlei’ die u volledig afwandelt. Hierna komt u op een kruispunt waarbij u rechtdoor oversteekt en de Meir verder afwandelt. U passeert onze Boerentoren, KBC, en loopt door tot de Groenplaats die u oversteekt tot en met de Grote Markt. Hierna wandelt u richting de Scheldekaaien waarna u met zicht op de Scheldekaaien rechtsaf slaagt, indien u de Kaaien volgt komt u na 10 minuten automatisch bij Waagnatie Expo & Events terecht.

Met de tram

U kan met tram 7 afstappen aan de eindhalte St Laureiskaai (MAS-museum), op max 100 m van de Waagnatie.

Met de bus

Neemt u de trein, dan kan u nadien bus 17 nemen vanaf het Centraal Station (aan de Pelikaanstraat) waarbij u afstapt aan de halte ‘Rijnkaai’, na 5 minuten wandelen komt u tot bij Waagnatie Expo & Events. Deze lijn rijdt zeer frequent. Bereken hier uw volledige route snel en duidelijk.

Met de groepstaxi

Deze groepstaxi loopt reeds vanaf 6 personen tot 20 personen per taxibusje aan een tarief van 5 euro per persoon, voor iedereen een goedkope prijs en iedereen veilig terug thuis.

Met de gele taxi

De gewone taxitarieven: maximum 6 personen per taxi, de kilometerprijs wordt aangerekend van het vertrek van de klant tot aan zijn bestemming. Meer info