locatie

Toegangskaarten voor het Cruise Event in Antwerpen kosten €7,50 per persoon via voorregistratie. Zie de ticketpagina op deze site. Aan de kassa bij de Waagnatie betaalt u €10,00. Gratis parkeren direct naast de locatie, volg de borden ‘Cruise Event’ op de parking voor de juiste route. Kinderen tot 12 jaar gratis inkom.

Bereikbaarheid

De WAAGNATIE is zeer goed te bereiken en heeft een eigen parkeerplaats. Waagnatie Expo & Events ligt in een stadsdeel in ontwikkeling.  Hou daarom de verkeerssituatie in Antwerpen en rond de Waagnatie in het oog via deze link: Slim naar Antwerpen

Voor de beste route met de auto en/of het openbaar vervoer naar de WAAGNATIE raden wij u aan deze pagina te bezoeken: Bereikbaarheid
Parkeren: U rijdt om de algemene parking heen naar de parking van de Waagnatie, volg de borden Verre Reizen Event – parking.

Vanuit het station Antwerpen Centraal geraak je gemakkelijk tot Waagnatie. Stap het station uit langs de kant van de Pelikaanstraat. Neem bus 17 (naar Rijnkaai), afstappen aan eindhalte Rijnkaai (400 m wandelen). Controleer de dienstregeling via www.nmbs.be.

Met de tram
Metro vanuit Antwerpen Centraal: lijnen 3, 5, 9 of 15 richting Linkeroever. Stap uit aan halte Meir. Neem dan bovengronds tram 7 aan halte Meirbrug tot aan de eindhalte MAS.

Daarnaast is het ook mogelijk je te parkeren op de Park en Ride Luchtbal en lijn 70 te nemen richting Eilandje tot aan de eindhalte MAS.
Voor de meest actuele en duidelijk informatie, check de website Slim naar Antwerpen

Vertrekt (ondermeer) aan het Astridplein en rijdt tot aan de ingang van het Red Star Line Museum, net over Waagnatie.

Deze groepstaxi loopt reeds vanaf 6 personen tot 20 personen per taxibusje aan een tarief van 5 euro per persoon, voor iedereen een goedkope prijs en iedereen veilig terug thuis.

De gewone taxitarieven: maximum 6 personen per taxi, de kilometerprijs wordt aangerekend van het vertrek van de klant tot aan zijn bestemming. Meer info!